Noi interpretam legea

in favoarea dumneavoastra

Phone

+40 21 313 14 46

Drept imobiliar – Sunt tratate de echipa noastra aspecte diverse referitoare la tranzactiile imobiliare vanzare-cumparare, inchiriere, comodat, schimb. In acest sens va asistam la redactarea, negocierea si incheierea contractelor aferente acestor tranzactii, reprezentandu-va interesele in fata notarului, institutiilor de credit si a oricaror alte persoane si autoritati.
Drept medical – Misiunea noastra in acest domeniu consista in demersurile pe care le efectuam pentru ca dumneavosatra sa beneficiati de o compensare justa a prejudiciului suferit în cazul in care sunteti victima a unei erori medicale. Asiguram reprezentarea pentru repararea pagubelor produse prin divulgarea de catre medic a secretului profesional sau prin incalcarea obligatiei de informare;
Drept social – Ariile noastre de interventie in domeniul in plina expansiune al dreptului social sunt redactarea si negocierea de contracte individuale si colective de munca, asistare in conflictele de munca, contestatii decizii de sanctionare sau concediere, drepturi salariale, protectie sociala.
Protectia consumatorilor– Intervenim eficient pentru a echilibra raporturile dintre profesionisti si consumatori, contribuim permanent la prevenirea si combaterea practicilor care dauneaza vietii, sanatatii, securitatii sau intereselor economice ale dumneavoastra, în calitate de consumatori.
Drept penal al afacerilor – Materie confidentiala prin natura, dreptul penal economic este un domeniu juridic nou, dar in plina expansiune, figurand din ce în ce mai des pe scena juridica. Dosarele urmarite de echipa noastra privesc, in principal, responsabilitatea penala a directorilor de societati pentru infractiunile de abuz de incredere, gestiunea frauduloasa, bancruta etc.;
Protectia drepturilor omului – In situatia in care va simtiti lezati in esenta dreptului de a vi se face dreptate in Romania, va asiguram posibilitatea de a recurge la impartialitatea judecatorilor de la Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO). In acest sens, ne angajam sa adresam CEDO cererile dumneavoastra si sa va reprezentam interesele pledand cauza in fata magistratilor de la Strasbourg.