Noi interpretam legea

in favoarea dumneavoastra

Phone

+40. 21.313.14.46

Structură multidisciplinară și cu vocație internațională, Societatea de avocați «CEPARU și IRIMIA» a fost creată pentru a răspunde exigențelor dumneavoastră juridice cele mai diverse.

Prin asistarea, consilierea și reprezentarea juridică pe care o oferim partenerilor noștri, suntem capabili săprotejăm interesele persoanelor fizice și să orientăm eficient spre succes strategia persoanelor juridice naționale și internaționale.

Asistența juridică pe care o oferim răspunde celor mai înalte exigențe de disponibilitate, eficacitate și rapiditate. Răspundem întotdeauna la ceea ce orice partener al echipei noastre este în drept să aștepte de la avocați conștienți de obligațiile ce le incumbă.

Intervențiile societății noastre de avocați au la bază un ansamblu de competențe variate, practicate cotidian de experți în consultanță, negociere sau contencios.

Echipă compusă din tineri dinamici, formați în cele mai prestigioase universitați europene, am dobândit până în prezent o viziune clară, profundă și realistă asupra principalelor probleme de ordin juridic cu care vă puteți confrunta.

Astăzi, punem la dispoziția dumneavoastră toate resursele noastre de inteligență, competență și experiențăpentru a vă proteja eficient interesele.

 

Echipa SCPA Ceparu si Irimia